OAMGMAMR Suceava

POLMED | Selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri | Regiunea Nord-Est

 

 

 

 

Începe selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri în cadrul proiectului POLMED

-Regiunea Nord-Est-

Începând cu data de 28.09.2018 va demara activitatea Analiza calitativă a orientărilor și opțiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistenților medicali și moașelor prin tehnica focus grup”, activitate în cadrul căreia se vor selecta 25 de asistenți medicali și moașe din unități sanitare publice din regiunea Nord-Est. Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat în perioada 16.10.2018 -17.10.2018 la Vatra Dornei.

Participarea la acestui focus grup va permite asistenților medicali și moașelor prezente să participe activ în procesul de identificare a orientărilor și opțiunilor ce țin de valorile profesiei. În urma celor 8 focus grupuri organizate în toată țara, se va elabora un raport de cercetare bazat pe datele colectate.

Primul pas în cadrul acestei activități este acela de recrutare, selecție și validare a celor 25 de participanți conform ”Metodologiei de selecție a grupului țintă participant la Focus Grup-uri”. În acest sens, în cadrul regiunii Nord-Est (respectiv județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui) se va respecta următorul calendar:

  • Perioada de depunere a dosarelor: 28.09.2018 – 05.10.2018;
  • Verificarea, validarea și informarea participanților de către membrii echipei proiectului POLMED: 09.10.2018 – 12.10.2018.

Pentru orice alte informații suplimentare, vă rog nu ezitați să contactați filialele O.A.M.G.M.A.M.R din regiunea Nord-Est.

 

Metodologia de selecție împreună cu anexele pot fi consultate aici:

1. Metodologia selectie focus grup POLMED

Anexa 1_Formular individual al participantului

Anexa 2_Declaratie propria răspundere

Anexa 3_Centralizator dosare GT

Anexa 4_Registru intrari dosare GT

Anexa 5_Adresa înaintare dosare GT

Lista documente necesare inscrierii GT

Scroll to Top